Camping Hotel Siófok
Szobáink
Ágy nélküli olcsó szobák

Ahhoz, hogy képben legyél, kérünk, hogy olvasd el a következő rövid tájékoztatót.

Minden szobánk fürdőszobás (wc-vel), padlószőnyeges. Minden szobához az erkélyen kívül egy nagy gardróbszekrény is tartozik, ahol 5 ember cucca kényelmesen elfér. Törölközőt, szappant, toalett papírt és egyéb tisztálkodó eszközt, mindenki hozzon magával.

FONTOS: Az ágy nélküli olcsó szobákról: Foglalni mindig csak szobát lehet a foglalási menüponton keresztül vagy itt az oldal alján. Vasárnap, hétfő, kedd és szerda éjszakák csak 6000 Ft/szoba/éj csütörtök, péntek és szombat éjszakák csak 9000 Ft/szoba/éj. A 2017-es nyári szezon alatt 2 kiemelt időszakunk lesz (július 5-10 és augusztus 14-21), ekkor a szállásdíj 12000 Ft/szoba/éj. Egy szobában maximum 5 ember tud nyaralni (ekkor 1200Ft/fő/éj ill. 1800 Ft/fő/éj a szoba egy személyre eső költsége!). Egyéjszakás foglalás esetén 20%-os felárat számít fel automatikusan a rendszer. Az oldalon lejjebb görgetve automata árkalkulátor működik, ami mindig kiszámolja az adott időszakra az érvényes árat. Ha az ár megfelelő, a többi adat kitöltése után itt le is foglalhatod a szállást.

ÚJ szobatípusok 2017-ben!!!

- 3 ÁGYAS szoba (ágynemű nélkül)
- 6 ÁGYAS nagy apartman (ágynemű nélkül), hűtőszekrénnyel

Ezeket a szobákat a foglalásnál tudjátok kiválasztani. A foglalás a 3 ágyas szobánál 3 főre, valamint a 6 fős apartman esetében 6 főre vonatkozik. A 3 ágyas szobában 3db különálló ágy található lepedővel borítva. A 6 ágyas apartmanból összesen 3 db van. 2 dupla és 2 szimpla ágy található bennük. Az alvótér a normál szoba kétszerese. A szobában hűtőszekrény található.
Nézzétek meg a fotókat az oldal tetején a bal oldalon. Készítettünk képeket ezekről a szobákról is.

FONTOS: Okvetlen hozd magaddal ezt az öt személyre szóló szobajegyet, és amikor megérkeztek a Campinghotelbe, add le a portán, mert csak így kapjátok meg, az 5 karszalagot és vele a szobát. A szobajegyet okostelefonodon is bemutathatod a recepciósnak. Hogy lásd, nem árulunk zsákba macskát, bal fenti képre kattintva megnézheted a Campinghotel szobáit.
JÓTANÁCS: HA VONATTAL JÖSSZ ÉRDEMES BALATONSZÉPLAK FELSŐ VASUTÁLLOMÁSON LESZÁLLNI MERT AZ TŐLÜNK CSAK 300m.

Automata árkalkulátor

14:00 órától 10:00 óráig
Szobatípusok:
db Szállásdíj: Ft. + IFA ( éjszaka)
Vacsorák ára: Ft. ( adag vacsora / nap)
Összesen: Ft. + IFA
Megjegyzés:
db INTEX Airbed-et kérek
Naponta adag vacsorát kérek
 

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

A szolgáltatás ellenértékét a Szállóvendég banki átutalással előre egyenlíti ki. Kérjük, várd meg visszaigazoló e-mailünket, mely tartalmazza utalással kapcsolatos részleteket. A szolgáltatás ellenértékének megérkezése napján (amennyiben a jóváírás megtörténik) 1 napon belül, értesítünk a foglalás véglegesítéséről.

A Szállóvendég minden szükséges információt megkap az előfoglalást követően a megadott e-mail címre a foglalás véglegesítéséhez. Amennyiben nem kapsz e-mailt, tájékoztass bennünket valamelyik elérhetőségen.

Az utalást vagy banki befizetést előfoglalást követő 24 órán belül kell végrehajtani. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szobákat nem áll módunkban 3 napnál tovább tartani. Ennek lejártakor a szoba felszabadul és újra lefogalható lesz.

Amennyiben jóváíródott a Fizetendő összeg, 24 órán belül viszaigazolást küldünk, amivel véglegesnek tekintheti a foglalását, és ami tartalmazni fogja a szobánként 5 főre szóló szobajegyeket.

Az INTEX Airbed-ek felfújható ágyak. Darabszámuk a recepción történő bejelentkezéskor szabadon módosítható. A kalkulált fizetendő díj az INTEX Airbed-k árát nem tartalmazza. Ára bruttó 600Ft/db/éj.


LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A szolgáltatás igénybevétele előtti 0.-3. napon, illetve meg nem jelenés esetén 100% kötbér
A szolgáltatás igénybevétele előtti 4.-7. napon 50% kötbér
A szolgáltatás igénybevétele előtti 8.-14. napon 25% kötbér