Camping Hotel Siófok

Információ, szobafoglalás telefonszám: 06 30 612 2857

Teltházas napjaink


Nincs teltház.

Hogyan foglalj?

Egy ágynélküli olcsó szoba lefoglalásánál a rendszer automatikusan 5 személyre szóló szobajegyet ad ki, tehát ha négyen vagy öten vagytok, akkor elég egy ember nevére lefoglalni. A 3 ÁGYAS szoba díja 3 főre, a 6 ÁGYAS nagy apartman díja 6 főre érvényes. Fontos, hogy a személyes adatok megadásánál ügyelj arra, hogy valós adatokat adj meg. A recepciós érkezésetekkor ellenőrizni fogja a szobajegyet és a foglaló személyazonosságát. Természetesen feltüntetett szobakapacitásnál kevesebben is foglalhattok egy szobát, de akkor az egy főre eső szobadíj magasabb lesz. Hogy ne legyen fennakadás, kérünk, gondosan olvasd el és pontosan tartsd be a foglalási feltételeket, mert csak ebben az esetben vállalunk garanciát arra, hogy a foglalásod sikeres lesz!


Fontos, hogy helyes e-mail címet adj meg! Ha nem kapod meg az előfoglaló emailt nézd meg a SPAM mappát is! A sikeres foglalás esetén, amikor kifizetted a lefoglalt időre a szobafoglalási díjat is, a visszaigazoló emailben megküldjük részedre a véglegesítést, amit majd magaddal kell hoznod. A visszaigazoló emailt okostelefonodról is bemutathatod. A szobatársakat se felejtsd otthon!


Útmutató a foglalási űrlap kitöltéséhez: A Kezdődátum az érkezés napja, a Végdátum a távozásé. Válassz szobatípust és add meg a szobák számát. Ezután a rendszer kiszámolja, hogy mennyi lesz a szállásdíj. A személyes adatok kitöltése értelemszerű. A foglalási feltételek elolvasása nélkül nem engedélyezzük a foglalást, ezért be kell pipálni az alsó rublikát. Itt jobbra találhatóak a Teltházas napok, értelemszerűen ezekre a napokra nem tudunk több foglalást fogadni, ekkor érdeklődj telefonon az esetleges visszamondások miatt.

↓ Itt lehet szállást foglalni ↓

14:00 órától 10:00 óráig
Szobatípusok:
db Szállásdíj: Ft. + IFA ( éjszaka)
Vacsorák ára: Ft. ( adag vacsora / nap)
Összesen: Ft. + IFA
Megjegyzés:
db INTEX Airbed-et kérek
Naponta adag vacsorát kérek
 
  Lefoglalom

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

A szolgáltatás ellenértékét a Szállóvendég banki átutalással előre egyenlíti ki. Kérjük, várd meg visszaigazoló e-mailünket, mely tartalmazza utalással kapcsolatos részleteket. A szolgáltatás ellenértékének megérkezése napján (amennyiben a jóváírás megtörténik) 1 napon belül, értesítünk a foglalás véglegesítéséről.

A Szállóvendég minden szükséges információt megkap az előfoglalást követően a megadott e-mail címre a foglalás véglegesítéséhez. Amennyiben nem kap e- mailt, tájékoztasson minket valamelyik elérhetőségen.

Az utalást vagy banki befizetést előfoglalást követő 24 órán belül kell végrehajtani. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szobákat nem áll módunkban 3 napnál tovább tartani. Ennek lejártakor a szoba felszabadul és újra lefogalható lesz.

Amennyiben jóváíródott a Fizetendő összeg, 24 órán belül visszaigazolást küldünk, amivel véglegesnek tekintheti a foglalását, és ami tartalmazni fogja a szobánként 5 főre szóló szobafoglalást.

Az INTEX Airbed-ek felfújható ágyak. Darabszámuk a recepción történő bejelentkezéskor szabadon módosítható. A kalkulált fizetendő díj az INTEX Airbed-k árát nem tartalmazza. Ára bruttó 600Ft/db/éj.

Az általatok hozott matracokat, labdákat és felfújható ágyakat ingyenesen felfújjuk a recepción.

ÚJDONSÁG! Vacsorarendelés 2017-ben!

Idén minden nap 100 literes bográcsban fogunk nektek vacsorát főzni. 1 adag 850 Ft-ba kerül.

A foglalásnál le tudjátok adni az igényeteket. Bejelentkezéskor csak felfele módosítható a készlet erejéig!

Vacsoraidő: 18.00-tól 20.00-ig

Hétfő: Krumplifőzelék fasírttal

Kedd: Csilisbab

Szerda: Gulyásleves

Csütörtök: Paprikáskrumpli

Péntek: Pincepörkölt

Szombat: Csülkös babLeves

Vasárnap: Rántotthús hasábburgonyával

A változtatás jogát fenntartjuk!


LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A szolgáltatás igénybevétele előtti 0.-3. napon, illetve meg nem jelenés esetén 100% kötbér
A szolgáltatás igénybevétele előtti 4.-7. napon 50% kötbér
A szolgáltatás igénybevétele előtti 8.-14. napon 25% kötbér